• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фонд GEM забезпечив продовольчими наборами мешканців Лисівського СО

eye

43

26.07.2024 09:15

Громада 1

img

Фонд Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з Howard G Buffett Foundation є постійним помічником Покровської громади від початку повномасштабного вторгнення. 

Представники Фонду продовжують свою роботу та передають допомогу навіть до населених пунктів, що знаходяться у зоні ураження ворожої армії. Організація крім іншого допомагає з відновленням житла, яке зазнало руйнувань внаслідок обстрілів, а також забезпечує жителів продуктовими наборами.

Цього разу мешканці Лисівського старостинського округу отримали сімейні продовольчі набори від фонду GEM у кількості 1 440 штук. Слід зазначити, що це вже не перший гуманітарний вантаж, що надійшов мешканцям округу від Global Empowerment Mission Ukraine.

 «Висловлюємо щиру подяку за надання гуманітарної допомоги фонду та особисто координатору Донецького напрямку GEM Віктору Шотропі. Ваша самовідданість і небайдужість допомагають людям у найскладніші моменти. Завдяки вам ми можемо спільно долати труднощі і підтримувати тих, хто цього потребує», – подякував благодійникам керівник гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію