• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада стала членом міжнародної організації ICLEI

eye

58

25.07.2024 16:05

Громада 1

img

Наприкінці червня відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO), який був організований ICLEI. Участь у ньому взяв начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області Олег Фролов. На форумі він презентував учасникам Покровську громаду та розповів про головні виклики, що постали сьогодні перед нею, стратегічні та оперативні цілі розвитку, а також про заходи з відновлення та трансформації нашої громади.

За результатами домовленостей під час проведення форуму Покровська громада подала заявку на вступ до членства в ICLEI і днями отримала позитивну відповідь.

ICLEI є провідною у світі мережею місцевих і регіональних органів влади, відданих сталому розвитку. Це глобальна мережа, яка співпрацює з більш ніж 2500 місцевими та регіональними органами влади, які прагнуть сталого розвитку міст. 

ICLEI підтримує своїх членів у пошуку стійких рішень, пропонує містам платформу для взаємодії з однодумцями, а також ресурси та інструменти для стимулювання позитивних екологічних, економічних і соціальних змін. Ця міжнародна організація тісно співпрацює з європейськими мережами, Європейською Комісією, Комітетом регіонів та багатьма іншими організаціями, які сприяють сталому розвитку.

Спираючись на досвід і знання ICLEI у широкому діапазоні тематичних областей, міста, члени організації перетворюють стале майбутнє, яке вони собі уявляли, на реальність у сьогоденні.

Таким чином, наша громада приєдналася до глобальної мережі міст, які амбітно ставляться до сталого розвитку в Європі та в усьому світі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію