• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

БФ «Право на захист»: надійний партнер для мешканців Покровська у вирішенні юридичних проблем

eye

61

25.07.2024 10:35

Громада 1

img

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань. 

На кожній зустрічі мешканці мають можливість отримати фахові відповіді на питання, пов'язані з відновленням документів на майно, оформленням документів на спадщину, отриманням допомоги за зруйноване житло та інші аспекти правового захисту.

Так, сьогодні фахівці фонду провели черговий юридичний прийом жителів міста, під час якого надали консультації 10 особам.

 Спеціалісти проконсультували з пенсійних та земельних питань, нарахування компенсацій за зруйноване майно, реєстрації нерухомості, а також багатьох інших питань. 

Ця ініціатива має на меті підтримати та допомогти мешканцям у вирішенні юридичних труднощів, з якими вони можуть стикатися в повсякденному житті.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

46

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію