• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровське управління соцзахисту населення відновило прийом громадян

eye

177

24.07.2024 18:15

Громада 1

img

Управління соціального захисту населення працює у звичному режимі та приймає громодян з 8.00 до 16.00. Надають всі види послуг як мешканцям міста, так і жителям старостинських округів громади. 

Як зазначила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх, згідно з графіком продовжуються виїзні прийоми громадян по всій території Покровської ТГ, а також відвідування людей, які опинились у складних життєвих обставинах або за станом здоров'я не можуть самостійно відвідати Управління. 

Левова частка відвідувачів – ВПО з прифронтових територій: люди реєструються за всіма державними програми та звертаються щодо призначення соціальних послуг. 

Також є великий попит на місцеві соціальні програми.

"Це допомога і родинам загиблих, і в разі пошкодження житла. Ми працюємо з міжнародними організаціями, тому маємо змогу надати фінансову допомогу жителям, у яких зруйноване житло. Ми працюємо разом, щоб нікого не залишити сам на сам з бідою", – розповіла Ірина Бонзюх.

У Покровську на реалізацію соціальних програм виділено 16 млн гривень. Серед таких – оздоровлення дітей пільгових категорій, чергова група яких зараз відпочиває в Закарпатті. Також прийнята програма з оздоровлення матерів та дітей з родин загиблих. Продовжується розширення соціальних пільг з надання соціально-побутових послуг.

Особливу увагу працівники управління приділяють особам з інвалідністю. Їх забезпечують засобами технічної реабілітації та особистої гігієни. 

"Ми плідно співпрацюємо з міжнародними організаціями та благодійними фондами, які активно допомагають жителям громади пережити ці важкі часи. Вони надають будівельні матеріали для власників пошкодженого житла; продуктові набори та засоби гігієни людям, які прикуті до ліжка та мають проблеми зі здоров'ям; матеріальну допомогу постраждалим після обстрілів. Завжди зі списками отримувачів допомоги працюють фахівці УСЗН", – розповіла Ірина Бонзюх.

Не зважаючи на обстріли та загострення безпекової ситуації, робота Управління продовжується. Активно запроваджуються та фінансуються місцеві програми, щоб підтримати та покращити життя громадян. 

Найдієвіша програма – це Програма соціально-економічного розвитку Покровська. Також діє програма матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету, яка користується дуже великим попитом серед населення. 

Ще одна програма "Покровськ - територія підтримки", згідно з якою відбувається інтеграція внутрішньо переміщених осіб в нашу громаду. Існує і працює програма підтримки Захисників та Захисниць України, а також ветеранів війни.

Не залишаються без допомоги і родини пільгових категорій, люди, які опинилися в складних життєвих обставинах та інші особи, які цього потребують згідно з медичними довідками та висновками лікарів.

Робота соціальних працівників націлена на підтримку та допомогу всіх верств населення, особливо зараз, в умовах війни.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію