• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

СпівДія дарує солодкі сніданки: 600 коробок надійшло для малечі з багатодітних родин Покровська

eye

89

23.07.2024 13:20

Громада 1

img

Близько 600 коробок із цільнозерновими сніданками для малечі з багатодітних родин Покровської громади отримали співробітники управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради. Допомога надана в рамках співпраці з благодійним фондом «СпівДія».

З початку повномасштабного вторгнення фахівці сектору у справах сім’ї та молоді долучилися до координації роботи СпівДія хабу у Покровську. За цей час тисячі наборів з харчовими продуктами та побутовою хімією отримали мешканці Покровська та сусідніх населених пунктів.

«Від початку повномасштабного вторгнення ми допомагаємо мешканцям громади та ВПО, що знаходяться на нашій території, отримувати гуманітарні набори через СпівДію. Люди замовляють їх на сайті благодійного фонду, а ми займаємося видачею, коли ця допомога надходить до громади», – говорить заступниця начальника управління сім’ї, молоді та спорту Яна Штурхецька.

Цього разу благодійники вирішили віддячити Покровській громаді за активну роботу СпівДія хабу і передали корисні солодощі для малечі з багатодітних родин.

Цільнозернові сніданки отримають сім’ї, що мають троє та більше дітей, і зареєстровані у секторі у справах сім’ї та молоді.

«В мене троє хлопців, тому готові цільнозернові сніданки – це дуже доречно», - говорить багатодітна мама з Покровська Ольга Васараб.

Під час отримання допомоги найбільше раділа малеча, адже такі солодощі завжди смакують хлопчикам та дівчаткам.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

46

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію