• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Постгероїчне лідерство в умовах криз та війни: Сергій Добряк взяв участь у тренінгу з ефективного менеджменту

eye

149

23.07.2024 10:30

Громада 1

img

Для посадових осіб місцевого самоврядування Донецької області в м.Києві відбувся триденний тренінг з управлінської взаємодії, ефективної побудови команди та її ефективності у досягненні цілей. 

Серед учасників навчання – керівники апарату Донецької ОДА та представники військових адміністрацій регіону. Покровську МВА представив її очільник Сергій Добряк. 

Під час тренінгу «Постгероїчне лідерство в умовах криз і війни: стійкість та безпека» учасники:

  •  здобували знання щодо особистої ефективності лідера та специфіки менеджменту в умовах криз та війн; 
  • розвивали навички командної продуктивності та розуміння ролі лідера у командній роботі;
  • формували уміння та навички використання технології протидії негативному впливу на осіб, що приймають рішення (ОПР);
  • набували знання щодо критичного мислення в роботі державного службовця та основ Медіаграмотності;
  • розглядали типові командні виклики та способи їх вирішення;

Протягом навчальних днів представники Донеччини брали участь у практикумах, працювали в групах, розробляли програми лідерства команди, підрозділу, департаменту, організації в цілому. 
Крім того, учасники тренінгу відвідали Національний заповідник "Софійський собор", де на фресках та мозаїках розглянули приклади стратегічного, символічного та мотиваційного лідерства різних епох. 

"Громади Донеччини працюють, шукають можливості розвиватись, втілюють проєкти та реалізують круті ініціативи попри те, що ситуація в області надскладна. І на таких заходах  окрім актуальних знань ми отримуємо ще й відчуття "плеча", моральної підтримки. Дуже вдячний організаторам та учасникам за ідеї, за командну роботу. Спільно відновимо українську Донеччину", - зазначив Сергій Добряк.

Для довідки:
Захід організовано за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Швеції.
Думки, зауваження, висновки або рекомендації, озвучені під час заходу, належать авторам/спікерам і не обов’язково відображають погляди ПРООН, ООН, Уряду Швеції та/або інших міжнародних партнерів.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: 
Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію