• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

11 років надання якісних послуг: ЦНАП Покровська відзначає день народження

eye

134

22.07.2024 14:50

Громада 1

img

Сьогодні Центр надання адміністративних послуг Покровська святкує 11 років з дня створення.

«Це невелика, але дуже суттєва дата. 11 років – це маленький і одночасно великий шлях, який ми пройшли разом з нашим колективом. Я дуже пишаюсь своїми адміністраторами у нас дуже злагоджений колектив. І попри те, що зараз працюємо в умовах воєнного стану, ми продовжуємо надавати якісні та швидкі послуги в зручному форматі», – розповіла начальниця Центру Алевтина Жук.

Працівниці ЦНАПу кожного дня стикаються з новими викликами та великим навантаженням, але це їх не лякає. Дуже багато відвідувачів, які приходять аби отримати послуги, залишають позитивні відгуки. У середньому за послугами звертаються 200-300 осіб на день.

Сьогодні ЦНАП надає 335 послуг. Усі їх можна отримати як в центральному офісі та територіальних підрозділах, так і на віддалених робочих місцях.

«Зараз ми запровадили нову послугу «Виїзний адміністратор». Це зручно. І надалі ми будемо працювати над тим, щоб усі мешканці Покровської громади отримували повний спектр наших послуг», – пояснила начальниця ЦНАПу.

24 лютого докорінно змінило наше життя, але не зупинило. У ці нелегкі часи, не дивлячись на страх, біль та смуток, колектив ЦНАПу став загартованішим і сильнішим. І зараз це не лише надавачі якісних послуг, а команда однодумців, яка активно допомагає державі та громаді вистояти та перемогти. Навіть коли Центр не надавав послуг, він працював у напрямку підтримки населення, військових та внутрішньо переміщених осіб.

«Я хочу побажати нашому колективу та Центру розвитку, миру та наснаги, щоб усі дівчата та хлопці приходили на роботу із задоволенням і надавали якісні послуги нашим містянам», - висловила побажання Алевтина Жук.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію