• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської громади здобули навички зі стрес-менеджменту

eye

86

22.07.2024 09:55

Громада 1

img

У Києві, в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської "Національна програма психічного здоров'я та психологічної підтримки", відбувся тренінг за програмою ВООЗ зі стрес-менеджменту під назвою "Самодопомога Плюс 2".  

Захід відвідала директорка Покровського міського центру соціальних служб Донецької області Тетяна Кірсанова. 

Тренінг "Самодопомога Плюс 2" є частиною групового курсу управління стресом для дорослих. Основна мета курсу - навчити учасників методів заземлення, усвідомленню, базовим навичкам турботи про себе та інших. Навчання спрямоване на покращення психічного здоров'я та психологічної стійкості мешканців громади. 

Курс допомагає долати стрес, який виникає через травматичні події такі як збройні конфлікти, нещасні випадки, стихійні лиха, міжособистісне насильство тощо. 
 
«Цей тренінг надав важливі інструменти для подолання стресу та підтримки психічного здоров'я, що є особливо актуальним у нинішній час. Пройшовши курс, ми отримали ефективний набір навичок для впорядкування своїх думок та емоцій, а також інструменти для подолання стресових ситуацій», – зазначила Тетяна Кірсанова. 

Програма ВООЗ зі стрес-менеджменту, на базі якої проводився тренінг, дозволив учасникам опанувати практичні вправи та техніки, які вони можуть використовувати у повсякденному житті для зниження рівня стресу та покращення загального самопочуття.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

76

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію