• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ під обстрілами: благодійники надають підтримку постраждалим

eye

79

18.07.2024 13:00

Громада 1

img

Російські окупанти вже третій день поспіль тероризують мирне населення Покровська, завдаючи жорстоких ударів по житлових кварталах. Попри небезпеку, міжнародні організації продовжують свою рятівну місію, доставляючи допомогу постраждалим.

Одразу після чергового обстрілу, що завдав руйнувань житловим будинкам, гуманітарна місія «Проліска» привезла до Покровська 100 теплих ковдр та ліхтарів. Це не остання допомога, яку отримають мешканці міста, що постраждали від російської агресії.

Також Фонд «Янголи Спасіння» у співпраці з УВКБ ООН оперативно відреагував на трагедію та привіз будівельні матеріали, а саме тарпаулін, 100 листів OSB та монтажну піну для відновлення пошкодженого житла.

Ця ініціатива стала можливою завдяки співпраці благодійних фондів з Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

З гуманітарною місією до постраждалих приїхала представниця ООН Анастасія Альохіна. Вона ознайомилась з місцем обстрілу, на власні очі побачила руйнування та поспілкувалась за мешканцями.

Також представники БФ «Право на захист» також не лишилася осторонь. Юристи надають кваліфіковану правову допомогу та захищають права постраждалих.

«Висловлюємо щиру подяку нашим вірним друзям та партнерам за надану допомогу та підтримку, - говорить керівниця ККСН Покровської ТГ Марина Ухова. - Ваша допомога - це не просто речі, це прояв неймовірної людяності та доброти, яка дає нам сили йти далі».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію