• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ на шляху відновлення: над ліквідацією наслідків обстрілів працюють 8 ремонтних бригад 

eye

69

18.07.2024 11:15

Новини громад

img

Внаслідок обстрілу, який стався вчора після обіду в Покровську, пошкоджено близько 20 житлових багатоповерхівок міста. 

З самого ранку на місці ворожого влучання працюють комунальні служби міста.

«Ми маємо вже майже понад 200 звернень від власників пошкодженого майна. Звернення до контактного центру продовжують надходити. Не зважаючи на те, чи знаходяться багатоповерхівки на нашому, міському балансі, чи на обслуговуванні в приватних компаніях, ми працюємо над усуненням наслідків обстрілу. Задіяна комунальна техніка, ми розставили сміттєві контейнери для збору сміття, яке допомагають збирати працівники дільниці «Чисте місто» БКП. Масштаби руйнувань великі, тож роботи багато», – зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Для збереження житлового фонду з матеріального резерву Покровської МВА виділено будматеріал, який вже отримують власники пошкоджених квартир. 

«Ми завезли понад 300 листів OSB, організовано дві черги видачі: тим, хто може самостійно забити вікна, своїми силами допомагаємо і тим жителям, хто самотужки не може виконати ці відновлювальні роботи, зокрема, це одинокі та літні люди. Загалом, над усуненням наслідків обстрілу задіяно 8 бригад, загальною кількістю 30 осіб», – додав начальник УКБ Артем Колосов.

 

Спільно з комітетом самоорганізації населення та гуманітарним штабом Покровської МВА надають допомогу покровчанам і гуманітарні місії.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію