• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Життя, присвячене розбудові міста: почесного громадянина Покровська привітали з днем народження

eye

38

17.07.2024 14:02

Новини громад

img

16 липня свій День народження відзначив Почесний громадянин Покровська, ветеран гірничодобувної промисловості, відомий будівельник Микола Олександрович Вострєцов.

Від імені начальника Покровської МВА Сергія Добряка з найщирішими побажаннями міцного здоров'я, невичерпної енергії та нових звершень до ювіляра завітали представники управління соціального захисту населення.

За роки плідної праці Микола Олександрович здобув визнання та повагу не лише у Покровську, а й далеко за його межами. Під його мудрим керівництвом збудовано меморіал по вулиці Захисників України, величний храм Святого рівноапостольного князя Володимира у мікрорайоні "Лазурний", реконструйовано шахти Красноармійського, Селидівського, Димитровського, Павлоградського та Добропільського басейнів.

Не оминув Микола Олександрович й питання благоустрою міста. Він доклав чимало зусиль для належного утримання та ремонту житлового фонду Покровська.

Його самовіддана праця та значний внесок у розвиток рідного краю не залишилися без належної оцінки. Микола Вострєцов – Заслужений шахтар України, кавалер орденів Різдва Христового І ступеня та "Нестора Літописця" ІІІ ступеня, володар численних відзнак, серед яких ордени "Шахтарська слава" та "Шахтарська доблесть", почесний знак Міністерства оборони "Доблесть і Честь".

У 2020 році Миколі Олександровичу Вострєцову за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, активну громадську діяльність та високі моральні якості присвоєно звання "Почесний громадянин міста Покровськ".

Щиро бажаємо Миколі Олександровичу міцного здоров'я, довгих років життя, невичерпної енергії та нових звершень на ниві  будівництва та благоустрою рідного міста!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію