• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: "Всі служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу"

eye

116

17.07.2024 12:05

Громада 1

img

Спеціалісти екстрених служб разом із місцевими комунальниками з самого ранку працюють на місцях ворожого обстрілу, внаслідок якого руйнувань та пошкоджень зазнали приватні домогосподарства покровчан, газогін, внутрішні комунальні мережі та асфальтове покриття однієї з головних автодорожніх артерій міста. 

Станом на 9 ранку до контактного центру Покровської МВА надійшло близько 30 звернень щодо пошкоджень приватних домогосподарств. 

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, в ліквідації наслідків обстрілу задіяні всі фахові служби. 

«Це вже 32 й обстріл з початку року. Попередньо, удар було нанесено керованими авіабомбами. Це тривожний дзвіночок для всієї громади. Загалом, пошкоджено 27 приватних домогосподарств. Постраждало 4 місцевих жителів, 1 з яких досі знаходиться в медзакладі, троє – на амбулаторному лікуванні», – зазначив Олексій Стебель. 

На місці надзвичайної ситуації фахівці газової служби вже розпочали відновлення пошкодженого газогону. Комунальники працюють над прибиранням території від сміття. 

За сприянням Покровської МВА Допомогу власникам пошкоджених будинків надають і благодійники.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію