• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ готується до опалювального сезону: тепломережа оновлює важливі комунікації

eye

96

16.07.2024 15:30

Громада 1

img

КП «Покровськтепломережа» продовжує активно готуватись до наступного опалювального сезону. Зараз ведуться роботи у мікрорайоні «Сонячний».

Як повідомив директор комунального підприємства Дмитро Гордієнко, тут буде проведена заміна теплової магістральної мережі діаметром 325 міліметрів, яка постачає тепло у весь мікрорайон «Сонячний». Працює 6 комплексних бригад та 2 бригади електрослюсарів та газовиків на контрольно-вимірювальних пристроях.

«Наразі вже виконано роботи по заміні трьох кілометрів внутрішніх мереж. Державній інспекції здано 11 котелень. Стан готовності на сьогодні складає 50%. У липні будуть здані ще 6 котелень. Матеріалами підприємство забезпечене. Покровська МВА всебічно допомагає підприємству, тому роботи тривають. Продовжуємо готуватись до опалювального сезону», – зазначив Дмитро Гордієнко.

Після виконання гідравлічних іспитів фахівці тепломережі визначили пошкодження мереж і зараз проводиться заміна аварійних ділянок. Ця робота дасть можливість пройти опалювальний сезон безаварійно та забезпечити стале теплопостачання в мікрорайоні «Сонячний».

«Роботи розпочались в понеділок та триватимуть тиждень. Буде проведена заміна 120 погонних метрів трубопроводу 325 мм. Бригада складається з 5 слюсарів та електрозварника. В роботах задіяні екскаватор, автокран та вантажний автомобіль. По закінченню буде облаштовано територію», – уточнив начальник дільниці КП «Покровськтепломережа» Руслан Горелік.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію