• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ЮНІСЕФ відвідав евакуаційний пункт у Покровську: допомога тисячам людей, які рятуються від війни

eye

126

16.07.2024 14:30

Громада 1

img

Сьогодні представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) завітали до Покровська, де відвідали обласний евакуаційний пункт. Цей пункт є ключовим місцем реєстрації та надання допомоги мешканцям Донецької області, які вимушені рятуватися від війни.

Під час візиту представники ЮНІСЕФ ознайомилися з механізмом реєстрації людей на евакуаційний потяг та обговорили потреби евакуйованих осіб. 

Як зазначила представниця Покровської МВА Тетяна Масюк, з початку повномасштабного вторгнення в евакуаційному пункті було зареєстровано понад 17 тисяч осіб. Переважно, це люди з прифронтових громад, де ведуться активні бойові дії. 

Перед тим, як відправитись в дальню дорогу залізницею, в евакопункті люди не лише реєструються, а й отримують воду, гаряче харчування та тревел-набори, до складу яких входять засоби особистої гігієни та товари першої потреби. 


Активну допомогу евакуйованим надають такі організації, як World Central Kitchen, Solidarites International, «Янголи спасіння» за підтримки Юнісеф. Саме дитячий фонд ООН надає разову грошову допомогу родинам з дітьми у розмірі 10 800 грн на кожного члена родини.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію