• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки "Метінвесту" в одному з медзакладів громади обладнують сучасне відділення рентгенодіагностики та укриття

eye

180

16.07.2024 10:00

Новини громад

img

Компанія «Метінвест» продовжує надавати соціально-значущим об'єктам Покровська дієву допомогу під час війни. І це не лише облаштування укриттів, а й повноцінний ремонт відділень та перев’язувальних для надання якісних медичних послуг населенню. 

Невдовзі в Покровську з’явиться сучасне відділення рентгенодіагностики. Ремонтні роботи тут на завершальній стадії. Всі стіни та стеля вже вкриті баритом, який захищає від випромінювання. Через значну крихкість, міняють в приміщенні й підлогу, яка теж буде мати захист від променів. 

Як працюють ремонтні бригади та на якому етапі хід виконання робіт днями перевіряли операційний директор Групи «Метінвест» Олександр Міроненко разом із заступницею начальника Покровської МВА Маргаритою Ідрісовою.

«Ще на початку року ми звернулись до наших партнерів – компанії «Метінвест» з проханням про необхідність проведення ремонтних робіт у всьому хірургічному відділенні. Але через велику кількість поранених, які надходять з різних куточків Донеччини, наразі це не є можливим. Ми просто не можемо дозволити собі кудись висилити людей, щоб робити в приміщенні ремонт. Тож зусилля компанія зосереджені на найважливіших для нас об'єктах», - зазначила Маргарита Ідрісова. 

Сьогодні навантаження на покровських лікарів величезне. У хірургії, наприклад, завжди є поранені, яким цілодобово надається допомога. За фінансової підтримки «Метінвесту» у відділенні зробили ремонт двох перев’язувальних. Одна з них повністю готова до роботи, в іншій залишилось встановити медичну лампу, хірургічний стіл та поставити нові меблі.

Готуються покровські медики й до найгіршого сценарію. Для надання екстреної допомоги в умовах постійних обстрілів в лікарнях облаштовують укриття. Одне з них вже на фінішній прямій. 

«Ми всі розуміємо, в яких умовах зараз живемо, тож в лікарні обов’язково має бути укриття. Ремонтні бригади посилено працюють над тим, щоб воно було повноцінним та забезпечувало безпеку як для працівників медзакладу, так і для пацієнтів», - зауважив операційний директор Групи «Метінвест» Олександр Міроненко. – Ми бачимо, що облаштування укриття майже закінчено – змонтовані всі внутрішні комунікації, пофарбовані стіни. До кінця липня, гадаю, ремонт буде тут закінчено і розпочнемо втілення в життя більш глобального та важливого проєкту – будівництво лікарні під лікарнею». 

600 квадратних метрів, які будуть розділені на зони з операційними, палатами інтенсивної терапії та діагностики – роботи багато, але плани амбітні. 

«Вже тривають підготовчі роботи. Треба переробити всі комунікації, які монтувались ще за часів будівництва медзакладу. Буде 2 операційні: одна – загальна, інша – травматологічна з С-аркою. Її встановимо вже після завершення оздоблювальних робіт. Якщо все триватиме за планом, на початку 2025 лікарня під лікарнею зможе запрацювати», – додала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію