• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Покровської громади здобули знання з управління проєктами завдяки USAID

eye

99

12.07.2024 13:07

Новини громад

img

Директор Агентства розвитку громади Дмитро Єрмолович та представники ГО "Світло Донбасу" пройшли навчання у Школі проектного менеджменту

Протягом чотирьох днів у рамках програми USAID "Мріємо та діємо"/UNITY в Києві працювала Школа проектного менеджменту для вирішення локальних проблем. Участь у ній взяли представники Покровської громади, зокрема директор КУ "Агентство розвитку громади" Дмитро Єрмолович та представники новоствореної ГО "Світло Донбасу".

Серед учасників школи – молоді активісти та волонтери, представники органів місцевого самоврядування та спеціалісти з управління проєктами.

Під час занять учасники програми вчились правильно розробляти проєкти для відбудови своєї громади, якісно створювати грантові заявки та мали можливість обмінятись власним досвідом з іншими учасниками.

«Представники ГО "Світло Донбасу" вирішили зупинитись на проблемі з водопостачанням у Покровській громаді та писали проєкт, який допоможе тимчасово її вирішити. Він передбачає буріння свердловин та встановлення додаткових ємностей для води до моменту будівництва нового основного джерела водозабезпечення», – розповів Дмитро Єрмолович.

Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності.

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з "Будуємо Україну разом" (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію