• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Добровольці-вогнеборці рятують Родинське від вогню: дві пожежі за добу

eye

81

11.07.2024 15:56

Новини громад

img

Незважаючи на небезпеку, члени добровільної пожежно-рятувальної команди (ДПРК) з Покровська щодня несуть свою вахту, рятуючи людей та майно від вогню.

Лише за останню добу їм довелося двічі виїжджати на гасіння пожеж у житлових будинках міста Родинське.

Сьогодні, за повідомленням, яке надійшло пообіді від диспетчера ДСНС, покровські вогнеборці приборкували полум’я в приватному секторі, по вулиці Суворова, де горіло домоволодіння. Пожежею було охоплено дві житлові кімнати, тож полум’я ширилось будинком дуже швидко.

Загін ДСНС, що прибув трохи раніше ДПРК, в дихальних апаратах подали воду на гасіння всередину будинку і через вікна фасаду. Після провітрювання задимлених приміщень представники добровільної пожежно-рятувальної команди провели проливку кімнат вже всередині будинку.

Вчора покровські рятувальники спільно із покровським та мирноградським загоном ДСНС теж працювали в Родинському.

Ліквідовували пожежу в одній з квартир триповерхового житлового будинку, яка знаходилась на третьому поверсі.  Загалом, лише автівкою ДПРК було використано понад 2 тисяч літрів води.

Так, спільними зусиллями з ДСНС, покровським вогнеборцям вдається ліквідовувати наслідки надзвичайних подій, що трапляються в громаді, та стояти на захисті безпеки місцевих жителів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію