• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської громади Сергій Добряк на особистому прийомі надав допомогу та роз'яснення мешканцям

eye

107

11.07.2024 12:35

Новини громад

img

Сьогодні, 11 липня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів особистий прийом громадян, під час якого спілкувався з мешканцями та надавав їм допомогу у вирішенні проблемних питань.

На прийом до Сергія Добряка звернулося дев'ять людей.

Один з мешканців попросив допомоги у ремонті покрівлі. Очільник громади запевнив, що необхідні робітники будуть надані.

Багато звернень стосувалися забезпечення будівельними матеріалами для відновлення пошкоджених обстрілами будинків. Людям були надані роз'яснення щодо роботи програми "єВідновлення" та обіцяно надати необхідні матеріали.

Також лунали питання щодо водопостачання. Сергій Добряк пояснив, що в громаді вже напрацьовані механізми індивідуального забезпечення водою, і запевнив, що буде сприяти їх впровадженню.

Крім того, мешканці порушували питання щодо стану дороги по вулиці

Івана Мазепи. Міська влада вже працює над цим питанням. За словами Сергія Добряка, ремонт дороги по вулиці Степана Бандери (колишній Шосейній) буде завершено до жовтня, а по вулиці Івана Мазепи (колишня Шмідта) роботи ще перебувають на стадії проектування.

Під час прийому Сергій Добряк не лише надавав допомогу, але й роз'яснював людям алгоритми дій щодо вирішення їхніх проблем.

«Сьогодні відбувся черговий прийом громадян. Завжди раді бачити наших мешканців, завжди розраховуємо на плідній діалог, але все ж таки йде війна, тому закликаємо на евакуацію в першу чергу дітей, маломобільних людей, людей похилого віку. Працівники об’єктів критичної інфраструктури продовжують працювати на благо наших мешканців. Ми докладемо максимум зусиль, щоб вирішити всі порушені питання та забезпечити належні умови для життя містян. Спільними зусиллями ми подолаємо всі труднощі», – зазначив Сергій Добряк.

Питання, що були поставлені під час прийому, взяті на контроль. Заявникам надано рекомендації, а відповідним структурним підрозділам доручено оперативно вирішити порушені проблеми.

Такий формат спілкування з мешканцями дозволяє очільнику громади тримати руку на пульсі проблем, з якими стикаються люди, та оперативно їх вирішувати.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію