• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вчителі Покровської громади отримали сучасні ноутбуки

eye

255

10.07.2024 13:30

Громада 1

img

Вже понад два роки освітній процес у Покровській громаді відбувається в дистанційному форматі через військову агресію росії. Попри всі труднощі, відділ освіти продовжує підтримувати тісний взаємозв'язок між керівниками закладів, педагогами, учнями та їхніми батьками. 

Особлива відповідальність лежить на наших вчителях, які не просто навчають дітей, але й готують численних переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Завдяки їх самовідданій праці та підтримці небайдужих людей з усього світу, освітній процес не припиняється ні на хвилину. Зокрема, партнери Покровської громади вкотре забезпечили педагогів комп’ютерною технікою, що надзвичайно сприяє організації якісного дистанційного навчання. 

Відповідно до Обмеженої грантової угоди у негрошовій формі «Онлайн-освіта для дітей Донеччини», підписаної Донецькою обласною державною адміністрацією та обласною військовою адміністрацією з компанією Кімонікс Інтернешнл Інк., яка впроваджує Проєкт «Демократичне врядування у Східній Україні», фінансованого Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), 163 педагоги та працівники апарату відділу освіти Покровської громади отримають ноутбуки, укомплектовані сумками та бездротовими мишками. 

Заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова підкреслює важливість цієї підтримки: 

«Ці ґаджети дійсно необхідні нашим вчителям, які навчають дітей онлайн. Дуже круто, що педагоги отримують таку підтримку. Ми дуже вдячні БО «USAID», яка вже протягом двох років максимально активно підтримує цей проєкт, також Донецькій ОДА, яка завжди подає Покровську громаду на отримання подібних ґаджетів, і я впевнена, що завдяки такій підтримці ми покажемо ще більш круті результати».

Загалом Донецька область отримала 1 935 ноутбуків зі встановленими Windows та Microsoft Office. Це значно підвищить якість надання освітніх послуг для учнів області у 2024-2025 навчальних роках, сприятиме мобільності вчителів, дозволить їм ефективніше надавати онлайн-освіту, а також покращить роботу та потенціал місцевого самоврядування. 

Відділ освіти Покровської громади та вчителі вдячні всім, хто долучився до цієї ініціативи. Це відчутний крок у напрямку забезпечення якісної освіти для наших дітей, навіть у такі непрості часи. Технічна підтримка дозволить педагогам продовжувати розвивати освіту Покровської громади та виховувати обдарованих учнів, готуючи їх до успішного майбутнього. 

«Сьогодні ми мали нагоду вручити 20 ноутбуків педагогам для проведення онлайн занять з нашими дітьми. Це ті педагоги, які зараз знаходяться в громаді. Загалом у цій партії ми отримали 163 ноутбуки для педагогів наших 19 шкіл та апарату Відділу освіти. Всього за роки війни ми отримали понад 300 ноутбуків для закладів загальної середньої освіти та у рамках співпраці з благодійними фондами, ще понад 100 ноутбуків – для дошкільної та позашкільної освіти. Тому продовжуємо працювати в напрямку забезпечення педагогів сучасними ґаджетами. Зараз у нас в громаді працюють 940 педагогів, 608 з них – у закладах загальної середньої освіти й 50% ми уже забезпечили технікою для проведення онлайн занять», – зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

76

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію