• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Планшети обдарованим дітям: у Покровській МВА відзначили випускників, які набрали 200 балів на НМТ

eye

211

10.07.2024 10:30

Громада 1

img

Сьогодні начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та начальницею відділу освіти Любов?ю Воротинцевою урочисто привітали учнів, які успішно склали мультипредметний тест та вручили їм планшети.

Випускниця покровської ЗОШ №9 Кіра Бойко – одна з двох учнів Донеччини, які досягли максимального результату з трьох дисциплін. Дівчина отримала по 200 балів з математики, історії України та англійської мови. Крім того, випускники ліцею №1 Аліна Коврижко та Даниїл Криворучко набрали по 200 балів з англійської мови.

«Це випускники, які повністю отримали середню освіту в дистанційному форматі під час війни, перебуваючи у нас в громаді або як ВПО по Україні. По Донецькій області учнів, які б мали по 200 балів з трьох предметів, всього двоє. І ми дуже пишаємось їхніми успіхами та раді, що маємо змогу від військової адміністрації відзначити наших випускників планшетами», - сказала начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Також вона висловила слова вдячності вчителям, які підготували цих випускників. Попри війну, попри відключення світла, освіта Покровської громади тримається. І тримається на високому рівні.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова побажала талановитим учням вдало скласти вступні іспити у виші та повернутись до Покровської громади, аби разом її розвивати.

«Випускники нашої громади завдяки своїй щоденній праці та наполегливості, які завжди супроводжували їх, досягли успіхів і на новому етапі свого шляху. Попри те, що нашим 11-класникам довелося закінчувати школу у такий нелегкий час, вони змогли отримати високі бали при проходженні НМТ, що, у свою, чергу, допоможе їм при вступі у виші. Ми пишаємося кожним з вас! Ви – майбутнє нашої країни! Ви – особливі, вільні в думках, наполегливі, і, що дуже важливо, не лякаєтесь труднощів. Ви – молодці! Від щирого серця бажаємо нашим випускникам щасливої долі, здійснення усіх мрій! Хай обрана професія приносить тільки позитивні емоції та дає наснагу для нових звершень! Нехай попереду чекає тільки хороше та яскраве майбутнє!» - привітав майбутніх вступників начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

46

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію