• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівників не вистачає, але роботи виконуються в повному обсязі: як працює «Покровськводоканал» в умовах близькості фронту

eye

122

09.07.2024 13:30

Громада 1

img

Через нестабільну безпекову ситуацію на Донеччині та виконання Закону України про мобілізацію, на комунальних підприємствах міста з'явилась гостра нестача фахівців. Згідно з розрахунком штатного розпису планова чисельність КП «Покровськводоканал» складає 336 осіб, а фактично їх зараз 221, тобто на 34% менше необхідної кількості. 

Попри нестачу працівників, «Покровськводоканал» функціонує в штатному режимі. Згідно з графіками фахівці проводять ремонти внутрішніх водопровідних мереж, ліквідовують аварійні ситуації та реагують на заявки мешканців. 

На даний час комунальники проводять заміну ділянки водопроводу до підвищувальної насосної станції м-н "Лазурний", який обслуговує 9 багатоповерхівок. На цій ділянці є багато втрат води, тому для зручності абонентів роботи проводяться в теплу пору року в режимі відсутності водопостачання. 

«Підприємству критично потрібні слюсарі аварійно-відновлювальних робіт водопровідних та каналізаційних мереж - наразі відкрито 22 вакансії, слюсарі-ремонтники – 4 вакансії, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, токар, контролери водопровідного господарства – 9 вакансій», – зазначив виконуючий обов'язки директора КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко.

Попри нестачу працівників, підприємство виконує всі заплановані поточні роботи по водопровідно-каналізаційному господарству. Окрім того, ремонтують та відновлюють будівлі, які знаходяться на балансі підприємства, виконуються працівниками без залучення підрядних організацій.

"В мої обов'язки входить обслуговування насосних станцій КП "Покровськводоканал". Наразі на балансі 18 підвищувальних водних насосних станцій і 7 каналізаційних. Наша служба займається ремонтом та обслуговуванням цього обладнання. Спеціалісти є, але їх недостатньо, тобто нестача кадрів існує. Обов'язків з початком повномасштабного вторгнення побільшало", – каже Ігор Ярмілець, начальник служби з ремонту та технічного обслуговування енергетичного та іншого обладнання.

КП «Покровськводоканал» запрошує доєднатись до свого колективу, де цінять кожну професію, що допоможе втримати комунальну галузь громади. 

Резюме можна надсилати на електронну пошту: pokrovskvodokanal@gmail.com

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

76

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію