• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу енергетики ДТЕК повернули світло у 7 населених пунктів прифронтової Донеччини

eye

117

08.07.2024 10:51

Новини громад

img

Попри постійні обстріли ворога, за минулу добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання понад 2 тисячам осель у 7 прифронтових населених пунктах області. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом 6 липня червня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання до 7 населених пунктів області, що були повністю або частково знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 2212 родини регіону.

Обстріли на Донеччині не стихають. Тривають авіаційні, ракетні та артилерійські удари. За інформацією очільника області Вадима Філашкіна, за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти.

Через бойові дії постійно пошкоджуються мережі й обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 865 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

ДОВІДКА                                                                                                  

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичного сектору України. В компаніях Групи ДТЕК працюють 55 000 співробітників.

Компанії Групи ДТЕК займаються виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, видобутком природного газу та вугілля, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародних ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Згідно з Новою Стратегією 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

76

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію