• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З понад тисячею гуманітарних наборів до Покровської громади завітали благодійники

eye

76

06.07.2024 15:35

Громада 1

img

Вже протягом тривалого часу мешканці громади, зокрема, представники громадських організацій, які опікуються людьми з вадами здоров?я, отримують відчутну підтримку та увагу з боку БФ «Крапка відліку». 

Днями благодійники в особі директорки фонду, військового капелану Юлії Сокол разом з партнерами з міжнародної Благодійної Організації «Samarita’s Purce» знову завітали до Покровська, аби зустрітись з місцевими жителями та передати їм продуктові набори. 

«Щомісяця ми надаємо 1 600 продовольчих наборів покровчанам та мешканцям Покровського району. Наша команда доставляє допомогу і до тих населених пунктів, де вже не працюють магазини і люди особливо потребують підтримки. Ми раді співпраці з багатьма покровськими організаціями людей з інвалідністю: це і Покровський ЦКРОІ «Милосердя», де об?єднані родини з дітьми інвалідами, і організація людей з вадами зору в Покровську і Мирнограді, і Міське товариство інвалідів м. Покровськ, і ГО «Активної реабілітації осіб з інвалідністю». Наша команда невтомно працює на покращення життя Покровської громади в ці надважкі часи», – зауважила директорка БФ «Крапка відліку» Юлія Сокол. 

Покровська МВА висловлює щиру вдячність Юлії Сокол та БО «Samarita’s Purce» за невтомну працю та активну допомогу в вирішенні гуманітарних потреб мешканців Покровської громади! 

Разом до перемоги!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію