• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Святкування Дня Лісовського старостинського округу

eye

120

06.07.2024 13:25

Громада 1

img

Сьогодні, 6 липня, для Лісовського старостинського округу Покровської громади визначний день. Аби привітати мешканців округу зі святом, попри складні безпекові обставини, до Лисівки завітала начальниця Управління по роботі з територіями Покровської міської військової адміністрації Олена Носач. Вона передала вітання від начальника Покровської МВА Сергія Добряка, та зазначила унікальність кожного села, цінність їхньої історії, культури та особливості життєвого шляху.

«Кожне село має свою неповторну історію та культуру. Ваша праця та відданість нашому округу – це основа нашої спільноти. Ви є прикладом того, як спільні зусилля можуть привести до великих досягнень», – зазначила Олена Носач.

Цього дня особлива увага була приділена членам квартальних комітетів, активним мешканцям та фермерам, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток Лісівського старостинського округу. Вони отримали подяки та почесні грамоти від Покровської МВА.

Святкування Дня старостинського округу стало чудовою нагодою для мешканців зібратися разом, поділитися досягненнями та обговорити майбутні плани. Це свято стало символом єдності та надії, що навіть у важкі часи можна досягати нових вершин завдяки спільним зусиллям і підтримці один одного.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

76

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію