• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

eye

16

05.07.2024 18:05

Громада 1

img

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у складних моментах та допомагають розкрити потенціал.

Український центр оцінювання якості освіти оголосив результати НМТ-2024, і випускники шкіл Покровська мають чим пишатися – найвищими результатами у 200 балів. Зокрема, троє учнів вразили своїми досягненнями, серед яких одна випускниця здобула 200 балів з трьох предметів.

Двоє учнів з Донецької області досягли максимального результату з трьох дисциплін на НМТ. Однією з них є Кіра Бойко, випускниця загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 у Покровську. Вона отримала по 200 балів з математики, історії України та англійської мови. Кіра має великий інтерес до гуманітарних наук, глибоко вивчає англійську мову і мріє стати викладачем.

Крім того, відмінні знання з англійської мови показали випускники Ліцею №1: Аліна Коврижко та Даниїл Криворучко, які склали цей предмет на 200 балів. Аліна зробила значний крок до своєї мрії стати перекладачем, а Даніїл підтвердив свою готовність до навчання в галузі ІТ, де знання англійської мови є ключовими.

Такого високого результату учні досягли своєю наполегливою працею та цілеспрямованістю, а також завдяки всебічній підтримці педагогів. Зокрема, велика вдячність за надані знання: 

  •  Валентині Василівні Рудик, учительці математики ЗОШ №9;
  • Світлані Демидівні Островській, учительці історії ЗОШ №9;
  • Наталії Олександрівні Анасенко, учительці англійської мови ЗОШ №9;
  • Олені Миколаївні Бондаревій та Наталії Володимирівні Кацаненко, учителькам англійської мови Ліцею №1.

Показники НМТ високого рівня відкривають перед молоддю безліч шляхів у майбутнє, а також підтверджують, що у закладах освіти Покровської громади вміють навчати та здобувати перемоги.

Досягнення Кіри Бойко, Аліни Коврижко та Даніїла Криворучка є не лише особистою перемогою, а й гордістю для всієї громади, демонструючи, що навіть у складних умовах можна досягати високих результатів.

Покровськ пишається своїми випускниками й бажає їм подальших успіхів у навчанні та кар'єрі!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

16

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію