• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську готують багатоповерхівки до зими: КП «Господар» проводить заміну внутрішніх мереж

eye

102

04.07.2024 17:45

Громада 1

img

Підготовка до опалювального сезону – надзвичайно важливий етап для того, аби покровчани могли отримати якісні послуги з постачання теплової енергії протягом холодної пори.

Цього року до опалювального сезону почали готуватися як ніколи раніше, адже за прогнозами зима для українців буде важкою.

Комунальники наразі активно працюють в даному напрямку: готують котельні, чистять котли та замінюють теплові мережі.

Підготовку до опалювального сезону 2024-2025 рр. проводять силами комунального підприємства «Господар» разом з фахівцями КП «Покровськтепломережа».

Комунальники замінюють вводи у багатоповерхові житлові будинки, каналізаційні мережі у підвалах, працюють над заміною труб холодного водопостачання. 

За словами директорки КП «Господар» Олени Юзипович, ремонтні роботи розпочались у травні й триватимуть до кінця жовтня.

«Час дії договорів з ФОП, які обслуговували житловий фонд Покровська, сплив. Згідно із законом України, протягом двох місяців з дати закінчення договору, мешканці повинні обрати нову керуючу компанію. 209 житлових будинків вже перешли до КП «Господар». Це дозволить нам проводити в багатоповерхівках першочергові ремонти у разі виникнення надзвичайних ситуацій», – пояснила директор комунального підприємства «Господар» Олена Юзипович.

Не зважаючи на гостру нестачу кадрів та непросту безпекову ситуацію, покровські комунальники докладають максимум зусиль, щоб зберегти житловий фонд громади та надавати мешканцям якісні послуги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 мешканців Покровської громади отримали матеріальну допомогу з місцевого бюджету

Днями під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету

eye

77

Громада 1

30 серпня 2024 15:00

Допомога від благодійників: гігієнічні набори від БФ «TAPS» отримали родини з дітьми

Днями благодійники провели видачу гігієнічних наборів у старостинському окрузі Покровської ТГ, щоб забезпечити жінок необхідними засобами особистої гігієни.

eye

45

Громада 1

30 серпня 2024 13:05

ГМ «Проліска» надала постраждалим від обстрілу гуманітарну допомогу

Днями гуманітарна місія «Проліска» в черговий раз надала допомогу мешканцям, домогосподарства яких зазнали руйнувань 26 серпня.

eye

44

Громада 1

30 серпня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію