• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

eye

24

03.07.2024 11:40

Громада 1

img

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль. Яскравий приклад – покровські дівчата, які під керівництвом тренера-викладача ДЮСШ м. Покровськ Наталії Коновалюк та тренерів-викладачів ПМЦФЗН «Спорт для всіх» Катерини Шамрай та Аліни Репенко наполегливо працювали і подолали чергову спортивну вершину.

Золото Чемпіонату Європи до Покровської громади привезли:

  • Злата Іванова, вихованка спортивного клубу Altair - Youth Pom Team (фристайл команда)
  •  Софія Парубова, вихованка спортивного клубу Altair - Junior Jazz Team (джаз команда)
  • Софія Кривда, вихованка спортивного клубу Cherry Dance - Junior Jazz Team (джаз команда). 

У складі збірної команди  України представниці Покровської громади разом з черлідерками з різних куточків країни тріумфували на Чемпіонаті Європи, продемонструвавши високий рівень підготовки.

Готуватися до чемпіонату дівчата почали ще з початку року – щомісяця їздили на збори та відточували майстерність. А перед самим виїздом до Норвегії члени команд української збірної разом протягом трьох тижнів працювали на повну, щоб показати блискучий результат.

Софія Парубова вже мала досвід участі в змаганнях в складі збірної України, а для Злати Іванової та Софії Кривди – це був незабутній дебют.

«Ми вітаємо дівчат з блискучим виступом. Кожне таке досягнення є, безперечно, заслуженим, адже спортсмени та їх наставники вкладають великі зусилля у підготовку. Попри всі складнощі, в умовах війни, дівчата наполегливо тренуються і перемагають – це заслуговує на повагу», - говорить начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію