• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

eye

35

03.07.2024 10:03

Новини громад

img

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO), Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов.

Участь Покровської громади в EURESFO відбулася в рамках меморандуму про співпрацю з Львівською міською радою за сприяння центру стратегічного планування і розвитку Львова «Інститут міста».

Для українських громад були проведені три паралельних семінари – «Майстерні міста», присвячених енергетичній стійкості, соціально-економічному відновленню та сталої реконструкції. В рамках цих дискусій представники міст України мали змогу презентувати можливості та потенціал своїх громад за заданим напрямком.

Основними напрямками обговорень стали:
- Вирішення питань місцевого управління: обговорення шляхів ефективного управління на місцевому рівні в умовах післявоєнного відновлення.
- Планування ініціатив післявоєнного відновлення: розробка стратегій та програм для відновлення інфраструктури, економіки та соціальної сфери.
- Обговорення викликів, з якими стикаються громади: виявлення та аналіз проблем, з якими стикається населення України.
- Співпраця з регіональними та міжнародними партнерами: налагодження партнерських відносин з іншими організаціями для отримання допомоги та підтримки.

Додатково були організовані зустрічі з потенційними інвесторами та донорськими організаціями.

Олег Фролов презентував Покровську громаду під час панельної дискусії «Майстерня міста: Стала реконструкція». Він розповів учасникам семінару про головні виклики, що постали сьогодні перед Покровською громадою, стратегічні та оперативні цілі розвитку, а також про заходи з відновлення та трансформації нашої громади.

«Покровська громада сьогодні опікується саме відновленням, хоча й інші напрямки для нас важливі, але відновлення у пріоритеті. Ми напрацьовуємо зв'язки для подолання викликів та розширення потенційних партнерств. Участь у заходах такого масштабу для України, та окремо для нашої громади, не можна переоцінити. Вже сьогодні ми маємо позитивний результат: досягнуті домовленості з Nordic Urban Resilience Institute про активне залучення Покровської громади до Європейських програм, проєктів та заходів націлених на підвищення стійкості на шляху до справедливої трансформації (Just transition)», - зауважив Олег Фролов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровські черлідерки у складі збірної команди України здобули золото на Чемпіонаті Європи

Черліденг – видовищний, феєричний вид спорту. Однак, ні для кого не секрет, що він вимагає величезної роботи, а іноді навіть надзусиль

eye

7

Громада 1

03 липня 2024 11:40

Олег Фролов представив Покровську громаду на Європейському форумі міської стійкості 

25-27 червня в місті Валенсія (Іспанія) відбувся 11-й Європейський форум міської стійкості (EURESFO). Покровську міську територіальну громаду на заході представив начальник управління стратегічного планування, зовнішніх зв'язків та комунікацій Олег Фролов

eye

35

Новини громад

03 липня 2024 10:03

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

46

Новини громад

02 липня 2024 19:53

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію