• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

eye

20

02.07.2024 15:30

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

Призначення стипендій – це потужний інструмент мотивації та підтримки обдарованих дітей та талановитої молоді нашого міста. Від перемог у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах імені Тараса Шевченка та Петра Яцика, до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України – наші юні здобувачі освіти впевнено крокують до розвитку та трансформації не лише нашого міста, а й області та України в цілому.

За словами заступниці начальника військової адміністрації Маргарити Ідрісової, цьогоріч стипендії отримають 30 учнів, які протягом 2023/2024 навчального року стали переможцями обласного та всеукраїнського етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Розмір стипендії залежить від досягнень та віку і з минулого року є незмінним – від 1000 грн до 1200 грн.

«Сьогодні комісія знову прийняла рішення про призначення стипендій нашим обдарованим дітям. Ми розглядали сферу освіти, оскільки завершився навчальний рік. Окремим рішенням ми вивели зі списків тих дітей, які закінчили школу і були нашими стипендіатами. Вони отримували стипендії за свої досягнення та зараз вступають до вищих навчальних закладів. Це наша обдарована молодь, якою ми пишаємося, та вважаємо за необхідне підтримувати та мотивувати до нових звершень», – зазначила Маргарита Ідрісова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію