• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

eye

22

02.07.2024 12:35

Громада 1

img

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

До складу наборів увійшли пральний порошок, засіб для миття посуду, туалетний папір, зубна паста, рідке мило, сухі та вологі серветки. 

Керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Марина Ухова подякувала всім, хто долучився до цієї ініціативи та допоміг забезпечити родини покровчан необхідними засобами гігієни.  

«Забезпечення багатодітних сімей гігієнічними засобами є великою допомогою у цей складний час. Ми прагнемо, щоб кожна родина відчувала підтримку та турботу, особливо у сьогодні, коли кожен мешканець Донеччини не відчувається у безпеці», – зазначила Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

22

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію