• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

eye

41

30.06.2024 12:50

Громада 1

img

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами, зокрема, Авдіївською, Куп?янською, Сватівською та Покровською.

Під час участі в урочистих заходах з нагоди Дня міста, Маргарита Ідрісова разом із начальником Авдіївської МВА Віталієм Барабашом обговорили подальші кроки співробітництва, а саме відкриття гуманітарного хабу для мешканців прифронтових громад Донеччини та, в разі загострення безпекової ситуації, релокації гуманітарної сфери Покровської громади. 

«Важливо підтримувати одне одного і бути пліч-о-пліч. Спільні зусилля допомагають не лише витримати труднощі, але й будувати міцне майбутнє для наших дітей. У новий день міста — ми пишемо нову історію громади та України!», – зазначила секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова.

Також у рамках робочого візиту до Полтавщини та відзначення Дня міста Маргарита Ідрісова взяла участь у відкритті «Ветеранського центру Полтави». 

На цю урочисту подію також завітали заступник Міністра у справах ветеранів України Фархад Фархадов, народний депутат України Анатолій Остапенко, заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Антон Чубенко та голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.  

«Полтава - місто з особливим колоритом, традиціями та культурою. Після повномасштабного вторгнення саме в цьому регіоні знайшли прихисток понад 168 тисяч внутрішньо переміщених осіб з усіх куточків України. Чимало з них – саме мешканці Донеччини, родини захисників та захисниць України. Під час спілкування з колегами ми обговорили шляхи та механізми їхньої підтримки, зокрема, відкриття гуманітарного хабу. Наміри про взаємодію закріпили меморандумом. Тож, сподіваюсь, що вона буде плідною та результативною», – поділилась результатами візиту на Полтавщину Маргарита Ідрісова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

41

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

53

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію