• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня Конституції в Покровську відбулось нагородження активних мешканців громади

eye

95

28.06.2024 10:45

Новини громад

img

Сьогодні, 28 червня, в Покровську відзначають державне свято — двадцять восьму річницю від дня прийняття Конституції України, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави. 

На початку урочистого заходу, який зібрав представників місцевої влади, громадських організацій, військовослужбовців та мешканців громади, пролунав державний гімн України. Цей символ єдності та незламності народу України нагадує про важливість тих цінностей, які ми захищаємо кожного дня. 

Виступаючи перед громадою, начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк зазначив, що День Конституції є символом нашої боротьби за незалежність, демократію та верховенство права, які набули ще більшого значення у світлі поточних подій.

«Хотів би подякувати тим, хто чесно і відважно виконує ст. 65 Конституції України — захищає Вітчизну, захищає територіальну цілісність.  Також слова подяки нашим співробітникам, які працюють у тилу задля того, щоб наші хлопці та дівчата, які виборюють свободу жити за нашими законам. Підтримуємо їх тут. Тільки разом зможемо переломити хребта російській навалі. Зі святом! Разом до Перемоги! Слава Україні», — зазначив під час промови Сергій Добряк.

За проявлену самовіддачу, сумлінну працю, ініціативність в роботі, громадську активність та свідомість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави, та з нагоди відзначення Дня Конституції України відбулося нагородження видатних працівників громади медаллю «Хрест громадянських заслуг». 

Крім того, медаллю «За оборону рідної держави» за мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку, забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області були нагороджені двоє військовослужбовців громади. 

Активних мешканців, працівників та членів громадських організацій, які своїми діями сприяють розвитку громади, допомагають іншим і працюють на благо нашої спільноти нагородили Почесною грамотою та Подякою Покровської МВА.

Атмосфера на заході була наповнена урочистістю та глибокою вдячністю. Учасники зібрання відчували єдність та підтримку один одного, віддаючи шану не лише Конституції України, а й кожному, хто своїми діями щоденно наближає перемогу. Урочисті промови та нагородження супроводжувалися оплесками, а після офіційної частини заходу люди мали змогу поділитися спогадами та планами на майбутнє, демонструючи непохитну віру у нашу спільну перемогу.

Зі святом, покровчани! З Днем Конституції України! Нехай цей день нагадає нам про важливість єдності, сили духу та непохитної віри в краще майбутнє нашої країни.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

7

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

89

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

49

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію