• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Робоча нарада зі старостами Покровської ТГ: Важливі питання співпраці та забезпечення населення водою

eye

57

27.06.2024 15:15

Новини громад

img

Сьогодні, 27 червня, під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулася робоча нарада зі старостами Покровської територіальної громади. Під час зустрічі було обговорено низку важливих питань, що стосуються забезпечення населення необхідними ресурсами та покращення умов проживання у старостинських округах.

Одним із ключових питань наради було обговорення подальшої співпраці з благодійною організацією “Карітас”. Заплановано реалізацію проєкту з буріння свердловин для подачі технічної води та встановлення очисних установок для роздачі питної води. Мета цього проєкт - забезпечити кожен старостинський округ власною установкою, щоб мешканці мали доступ до безкоштовної та чистої води.

Також обговорювалася необхідність підвозу технічної води по старостинських округах. Це питання є надзвичайно важливим, оскільки забезпечення водою є однією з основних потреб населення, особливо в умовах обмежених ресурсів.

Наприкінці засідання було піднято питання обліку дітей, які на теперішній час мешкають у населених пунктах старостинських округів. Важливо мати точну інформацію про кількість дітей у складній безпековій ситуації, що склалася в громаді через війну.

Начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач наголосила на важливості кожного з обговорюваних питань і закликала старостів активно співпрацювати для реалізації поставлених завдань. 

«Наші спільні зусилля спрямовані на покращення умов життя мешканців Покровської громади, забезпечення їхніх базових потреб та створення комфортного середовища для проживання, навіть за надскладних умов. Разом нам вдасться реалізувати важливі проєкти та забезпечити мешканців старостатів необхідними ресурсами», — зазначила Олена Носач.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

90

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

52

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію