• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлення інфраструктури в Покровську: Підтримка постраждалих від обстрілу триває

eye

59

27.06.2024 14:32

Новини громад

img

Після обстрілу з боку рф, який стався 24 червня в місті Покровськ, військова адміністрація та всі установи та організації міста активно працюють над усуненням наслідків ворожого влучання і наданням всебічної підтримки постраждалим мешканцям. 

Відновлення інфраструктури триває, і багато зусиль спрямовано на те, щоб допомогти людям якнайшвидше повернутися до нормального життя, наскільки це можливо в умовах війни.

«Сьогодні триває видача будівельних матеріалів для мешканців, які постраждали від обстрілів 24 червня. Завдяки попереднім обстеженням вдалося виявити нагальні проблеми, які потребують першочергового вирішення, особливо на випадок дощу чи інших несприятливих погодних умов», — підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Для закриття покрівель за заявками жителів було надано необхідні будматеріали, зокрема 134 OSB-листи, а також понад 1 600 м² тарпауліну.

«Розвезення матеріалів проводиться за заявками мешканців, які надійшли до Контакт-центру міста Покровськ. Ми постійно аналізуємо та моніторимо надходження нових звернень. Тому в разі потреби, якщо з'являться нові заявки, ми також реагуватимемо та будемо розвозити будівельні матеріали», — зазначив начальник Управління капітального будівництва Артем Колосов.

Після завершення обстежень і складання актів обстеження розпочнеться наступний етап робіт. Місцева влада планує надавати всебічний супровід пошкодженим домогосподарствам, для отримання грошової компенсації за програмою «єВідновлення». Крім того, допомога буде надана і в рамках державної програми «єВідновлення» тим мешканцям, у кого повністю зруйновані будинки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

89

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

51

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію