• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Після обстрілу у Покровську усувають наслідки руйнувань

eye

53

25.06.2024 10:30

Громада 1

img

У результаті чергового обстрілу з боку рф, який стався вчора, 24 червня, загинуло п'ятеро людей, а понад 50 мешканців отримала поранення. Обстріл завдав значних руйнувань як приватних домогосподарств, так і об'єктів комунальної власності. На місці працюють екстрені служби, які обстежують аварійні будівлі та допомагають місцевим мешканцям.

На цей час проводиться обстеження пошкоджених будинків. Попередньо відомо, що три будинки стали непридатними для подальшого проживання. Комісія з оцінки наслідків руйнувань продовжує працювати над обстеженням інших пошкоджених об'єктів. Варто зазначити, що цей процес займе певний час, оскільки ще існує черга на обстеження після попереднього обстрілу. Все виконується згідно з планом.

«Сьогодні вже з 7:00 працюють аварійні бригади, які займаються усуненням наслідків обстрілу. Розставлені контейнери для збору будівельного сміття. Багато людей задіяно у прибиранні території аби зробити дорогу проїзною. Зокрема, сьогодні буде засипана вирва, яка утворилася внаслідок прильоту ракети. Також працюють аварійні бригади для усунення пошкоджених кабелів, які подають електроенергію мешканцям району Динасового заводу», – повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Покровська МВА висловлює глибокі співчуття родинам загиблих. А також наголошує на евакуації мешканців до безпечних регіонів України. Убезпечте себе та своїх близьких.

 

Мешканці Покровська можуть розраховувати на підтримку місцевих служб і волонтерських організацій, які докладають всіх зусиль для якнайшвидшого відновлення життєдіяльності міста. Попри труднощі, ми продовжуємо працювати задля нашої спільної безпеки та добробуту.

Будьте обережні та дотримуйтесь правил безпеки. Разом ми зможемо подолати ці виклики.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію