• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ під обстрілом: 38 осіб зазнали поранень

eye

91

24.06.2024 17:25

Громада 1

img

Російські війська продовжують терор мирних громад України, зокрема, цивільного населення. Так, сьогодні, 24 червня, місто Покровськ зазнало чергового обстрілу з боку рф. 

Після повторних вибухів до Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування каретами швидкої допомоги були доставлені постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості, серед яких три дитини: дівчинки 9, 12 та 13 років. Усім в екстреному режимі була надана невідкладна медична допомога. 

Пацієнти з легкими травмами після огляду лікарів та надання першої медичної допомоги були відправлені на амбулаторне лікування. Більш важкі – переведені до різних відділень КЛІЛ, зокрема до хірургічного, неврологічного та відділення лицевої хірургії. 

Наразі медичний персонал працює у посиленому режимі. До прийому постраждалих долучилися додаткові хірурги з міської лікарні та медики благодійної організації «Лікарі без кордонів», які активно допомагають в надзвичайних ситуаціях. 

«Сьогоднішній день став черговим випробуванням для нашої лікарні. Завдяки швидкій реакції та злагодженій роботі нашого медичного персоналу, а також підтримці колег з інших медичних закладів і благодійних організацій, ми надали необхідну допомогу всім постраждалим. Зараз їх стан стабілізовано, вони перебувають під наглядом медиків», —  зауважила медична директорка  Покровської КЛІЛ Вікторія Переяслова.

Попри всі труднощі та виклики воєнного часу, покровські лікарі продовжують виконувати свій обов'язок, рятуючи життя та здоров'я постраждалих мешканців громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію