• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Масований обстріл Покровська: ракети «Іскандер-М» забрали життя чотирьох людей

eye

134

24.06.2024 17:15

Громада 1

img

24 червня Покровськ знову став ціллю для російських ракет. Цього разу опівдня по місту ворог завдав два удари, використавши ракети «Іскандер-М». Атака призвела до загибелі чотирьох людей. Станом на зараз відомо про 38 осіб, які отримали поранення, серед них троє неповнолітніх дітей. Двоє з них перебувають у середньому і тяжкому стані. За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, медики роблять все можливе, щоб врятувати життя постраждалих та надати їм необхідну допомогу.

«Об 11:50 та 12:20 пролунало два удари, за попередніми даними, застосовані ракети «Іскандер-М». Перше влучання відбулось у приватний сектор. Один будинок зруйновано, ще 16 пошкоджено. Продовжують надходити звернення до контактного центру. Друга ракета влучила в об'єкт залізничної інфраструктури – пошкоджено 3 адмінбудівлі. Просто серед білого дня російські війська продовжують тероризувати та вбивати наших людей. Єдиний спосіб сьогодні зберегти своє життя – це евакуація», — зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Очільник громади висловив глибокі співчуття родинам загиблих і запевнив, що міська влада надасть всю необхідну допомогу постраждалим. Він також наголосив на тому, що атаки на цивільні об'єкти є воєнним злочином, і закликав міжнародну спільноту засудити дії російських військ.

Зазначається, що ця атака є одним з найбільш масових ворожих ударів по цивільному населенню за останній час. Рятувальні служби продовжують працювати на місці події, з'ясовуючи масштаби руйнувань і допомагаючи постраждалим.

Місцева влада звертається до мешканців із проханням зберігати спокій та дотримуватися заходів безпеки. Всі екстрені служби працюють у посиленому режимі, щоб надати необхідну допомогу та відновити пошкоджену інфраструктуру.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію