• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ відзначив День фермера: вдячність за хліб і шана працьовитим рукам

eye

73

21.06.2024 13:45

Громада 1

img

19 червня Покровська громада урочисто відзначила День фермера – свято, присвячене людям, які своєю важкою працею годують нашу країну.

Особливо важливою є їхня праця під час війни, адже фермери рятують нас від голоду, попри порушену логістику, перебої з електропостачанням та обстріли.

На урочистому заході, який відбувся в Покровську, зібралися сільгоспвиробники району, щоб отримати вітання та нагороди за свою нелегку працю.

До них звернувся директор департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації Артем Чаган:

«Це свято відзначається в нашій державі вже четвертий рік поспіль. Хочу привітати вас, шановні аграрії, зі святом від себе та голови обласної державної адміністрації Вадима Філашкіна  та побажати вам всього найкращого. Професія фермера – це не просто робота, це в деякому сенсі справа життя. Особливо вона важлива зараз, в цей важкий час, коли ви продовжуєте боронити наш фронт продовольчої безпеки. Ворог б'є по складах та полям, але їм не вдається вас залякати, адже ви продовжуєте працювати. І ми щиро дякуємо вам за це!»

Видатні фермери отримали Почесні грамоти департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації та Вітальні листи Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Зі словами подяки та щирими вітаннями до аграріїв звернувся начальник Покровської районної військової адміністрації Володимир Замотаєв:

«Хотів би сьогодні привітати вас з вашим професійним святом – Днем Фермера. Насамперед ваша робота в цей нелегкий для нашої країни час дуже важлива. Саме завдяки вашим зусиллям, за Україною буде залишатися почесне звання житниця всієї Європи. Душа радіє, коли я бачу гарні поля, засіяні соняшником, житом та пшеницю. На мить зникає відчуття, що в країні триває повномасштабна війна. Ви тримаєте свій фронт, завдяки вам наші хлопці ЗСУ можуть тримати оборону та перемагати ворога. Я вдячний вам за вашу працю та за те, що ви не опускаєте руки та виконуєте свою роботу, попри небезпеку, на яку ви наражаєтеся кожного дня. Є на жаль і загиблі аграрії, і пошкоджена техніка. Бажаю вам успіхів та натхнення у вашій праці. Бережіть себе та своїх близьких. За святом вас!» 

Володимир Замотаєв також відзначив сільгоспвиробників Почесною грамотою Покровської районної ради Донецької області. 

Виконуючий обов'язки голови Покровської районної ради Юрій Середа підкреслив героїзм аграріїв, які, попри всі труднощі, продовжують працювати та годувати Україну. Він також подякував ЗСУ, керівництву громади та художньому колективу за організацію свята.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк висловив свою вдячність аграріям за їхню нелегку працю, за те, що вони залишилися в Покровській громаді.

«Дуже радий сьогодні вітати наших годувальників з професійним святом. Треба відзначати людей за таку важку працю. По-перше, я хотів би подякувати, що ви залишилися в Покровській громаді та не покинули свої домівки та колективи. Також дякую від усієї громади за те, що ви вчасно сплачуєте податки, бо без них громада не виживе точно. Дякую за те, що ви своїм прикладом показуєте, що фермерством можна займатися, що можна нагодувати себе, сусіда, державу. Дуже важливо, щоб фермерів було більше, ніж агрохолдингів, тоді це гарантуватиме заможну родину, заможне село та заможну громаду. Я вам зичу міцного здоров'я та не втрачати надії, що ми все відбудуємо та перемога буде за нами. Слава Україні!» — зазначив Сергій Добряк.

Начальник Покровської МВА нагородив працівників аграрної сфери знаком народної пошани «Хрест громадянських заслуг». Фермери також отримали Почесну грамоту Покровської МВА за вагомий внесок у розвиток сільського господарства, вирішення питань продовольчої безпеки держави та надання допомоги Збройним Силам України й населенню, постраждалому внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Святкова атмосфера панувала серед присутніх аграріїв. Фермери отримали не лише нагороди, а й щирі слова вдячності за їхню неоціненну працю. 

Вітаємо з Днем фермера! Дякуємо за хліб, за самовіддачу, за те, що ви годуєте Україну!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію