• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ліквідація наслідків негоди та питання благоустрою: Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

105

20.06.2024 13:48

Новини громад

img

Сьогодні, 20 червня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів спілкувався з місцевими мешканцями, щоб спільно знайти шляхи вирішення їхніх питань. 

Левова частина звернень стосувалась ліквідації наслідків негоди. Після сильного дощу та шквального вітру в приватних домогосподарствах покровчан пошкоджені покрівлі. 

З проханням про їх відновлення до начальника військової адміністрації звернулись мешканці вулиці Ольшанська.

Як пояснила голова квартального комітету Галина Кузнецова, за допомогою в ремонті будинків вона зверталась до КП «Комфорт», але через відсутність грошей на балансі управителі відмовили в проведенні будь-яких відновлювальних робіт. 

«На нашій вулиці 49 будинків. Ми зібрали підписи мешканців щодо згоди на перехід до КП «Господар». Дуже просимо вас взяти наші домоволодіння на обслуговування міста. Сподіваємось, що в системі міського управління вирішувати комунальні питання стане набагато легше», - зазначила Галина Кузнецова. 

Лунали під час прийому і питання благоустрою територій. Так, мешканка Родинського Тетяна Іщук звернулась до Сергія Добряка з проханням про встановлення обмежувальних стовпчиків.

За її словами, на першому поверсі житлового будинку розташовані магазини, біля яких на пішохідній зоні відвідувачі залишають власні автомобілі, чим псують асфальтне покриття. 

Своєю чергою, очільник громади запевнив, що проблему буде вирішено: «Ми з’ясуємо, ця власність є приватною, або комунальною. Від того, або самі встановимо обмежувальні об’єкти, або зобов’яжемо власників привести до ладу свою територію». 

Серед відвідувачів особистого прийому начальника Покровської МВА й житель Піщанського старостинського округу Володимир Квасенко.

Звертаючись до присутніх, чоловік подякував заступнику очільника громади Олексію Стебелю за відсипку дороги, але  тепер на неї  значно збільшилось транспортне навантаження, тож заявник звернувся з проханням встановити обмежувальний дорожній знак.

Серед іншого, були озвучені прохання щодо виділення матеріальної допомоги на проведення операції з заміни суглобів, поновлення водопостачання та пошуку приміщення для розміщення однієї з держустанов міста. 

«Сьогодні на прийом звернулось 13 мешканців громади. Всіх вислухали і надали вичерпні роз’яснення. Щодо ліквідації наслідків негоди та виділення матеріальної допомоги на лікування порекомендували людям звернутись до Управління соціального захисту населення, де можна залишити заяву на фінансову допомогу за рахунок місцевого бюджету. Також закликаємо жителів громади не поливати городи, бо тим, хто мешкає в багатоповерхівках води не вистачає. Всі повинні пам’ятати, що ми живемо в умовах війни. Тож просимо ощадливо ставитися до наявних ресурсів та дбати про безпеку свою та своїх рідних. Особливо, це стосується дітей», – зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію