• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську активно триває підготовка до майбутнього опалювального сезону

eye

72

20.06.2024 12:10

Громада 1

img

Ефективна підготовка до опалювального сезону - запорука безаварійності теплопостачання в осінньо-зимовий період. Зараз активно проводяться роботи з підготовки сталого проходження зимового періоду в різних котельнях міста Покровськ. Ці роботи є частиною графіку планових попереджувальних ремонтів. Також подібні роботи виконуються у котельнях міста Родинське та селища Шевченко.

За словами в.о. головного інженера КП «Покровськтепломережа» Руслана Гореліка, також бригадою підприємства виконуються роботи з заміни трубопроводів теплопостачання у мікрорайоні Шахтарський. 

«Трубопроводи діаметром 108 мм будуть замінені на ділянці протяжністю близько 156 метрів. Це планові роботи, які не проводилися протягом останніх десяти років, що призводило до частих проривів та необхідності тимчасових ремонтів. Наразі виконується заміна великої ділянки тепломережі, зокрема монтаж нових трубопроводів, заміна плит перекриття та планування ґрунту. Роботи будуть завершені протягом тижня», – повідомив в.о. головного інженера КП «Покровськтепломережа» Руслан Горелік.

Бригада КП «Покровськтепломережа» працює з сьомої години ранку, виконуючи необхідні завдання для забезпечення безперебійного теплопостачання. Попри те, що підприємству бракує кадрів, роботи проводяться інтенсивно.

«Активно готуємося до опалювального сезону, бригади працюють, але кадрів не вистачає. Запрошуємо стати частиною трудового колективу КП «Покровськтепломережа». Завдяки злагодженій роботі та відповідальності команди підприємства, мешканці Покровська можуть бути впевнені в надійному теплопостачанні своїх домівок у майбутній зимовий період», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію