• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підприємців Покровської громади запрошують до участі у держпрограмі «Доступні кредити 5-7-9%»

eye

67

20.06.2024 11:05

Новини громад

img

Покровська міська військова адміністрація оголошує конкурс для малого та середнього підприємництва за Програмою підтримки бізнесу Покровської міської територіальної громади на відшкодування процентної ставки по Державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%».

Програмою передбачається фінансова підтримка Покровською міською військовою адміністрацією суб’єктів малого та середнього бізнесу у формі компенсації відсоткових ставок за рахунок коштів міського бюджету за залученими в фінансових установах кредитами (далі – компенсація відсоткових ставок).

Право на компенсацію відсоткових ставок мають суб’єкти підприємницької діяльності, які:

- строк реєстрації як суб’єкта господарювання перевищує 12 місяців;

- спрямовують дії на легалізацію робочих місць;

- зареєстровані на території Покровській міській територіальній громаді, та знаходяться на обліку в Покровській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області не менше ніж 6 останніх місяців, незалежно від місця ведення господарчої діяльності.

Суб’єкти малого та середнього бізнесу, яким було погоджено надання фінансової  підтримки шляхом компенсації відсоткових ставок за залученими в фінансових установах кредитами, повинні перебувати на обліку в Покровській ДПІ ГУ ДПС у Донецькій області протягом 2-х календарних років з моменту отримання цієї фінансової допомоги.

Підтримка не може надаватися суб’єктам підприємництва, які:

- є кредитними організаціями, страховими організаціями, інвестиційними фондами, недержавними пенсійними фондами, професійними учасниками ринку цінних паперів, ломбардами;

- є нерезидентами України, за винятком випадків, передбачених міжнародними договорами України;

- зареєстровані на тимчасово окупованих територіях та в населених пунктах на лінії зіткнення;

- здійснюють виробництво та/або реалізацію зброї, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, обмін валют;

- визнані банкрутами або стосовно яких порушено справу про банкрутство;

- перебувають у стадії припинення юридичної особи або припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця;

- подали завідомо недостовірні відомості та документи;

- мають прострочену заборгованість з виплати заробітної плати, а також заборгованість перед державним і місцевими бюджетами та внесками до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування;

- по яким є інформація щодо негативної ділової репутації.

Суб’єкти підприємницької діяльності, які бажають взяти участь у конкурсі, подають конкурсній комісії заяву у 2-х примірниках на участь за формою Додаток 1.1 та документи, визначені Додатком 1.2.

Основними критеріями під час визначення переможців конкурсу є: строк окупності та економічна доцільність проекту; збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів від сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів; соціальне значення проекту; обсяг прибутку та рентабельність виробництва; кількість новостворених та існуючих робочих  місць.

Конкурс проводитиметься 4 липня о 10:00 в центральній міській бібліотеці.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію