• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада отримала продовольчу допомогу від Global Empowerment Mission

eye

99

19.06.2024 14:00

Громада 1

img

Мешканці Покровської громади Донецької області отримали сімейні продовольчі набори від фонду Global Empowerment Mission Ukraine у партнерстві з Howard G Buffett Foundation. Фонд невпинно продовжує свою місію та доставляє допомогу навіть до найнаближеніших до фронту населених пунктів.

Загалом було передано 1 440 наборів, які надійшли до Срібненського та Новоєлизаветівського старостинських округів. Ця підтримка є надзвичайно важливою для мешканців, які перебувають у складних умовах через військові дії.

Важливо відзначити, що кожен набір включає якісні харчові продукти тривалого терміну зберігання, які допомагають родинам забезпечити себе на певний період. До складу гуманітарного набору входять: цукор, олія, макаронні вироби, крупи, згущене молоко, рибні, м'ясні та овочеві консерви, печиво.

Дмитро Єрмолович, керівник гуманітарного штабу Покровської МВА, висловив щиру вдячність за допомогу:

«Підтримка, яку ми отримуємо від міжнародних організацій, є життєво важливою для нашої громади. Ми щиро вдячні за надання гуманітарної допомоги фонду Global Empowerment Mission Ukraine та особисто Віктору Шотропу, координатору Донецького напрямку GEM. Ваша самовідданість і небайдужість допомагають людям у найскладніші моменти. Завдяки вам ми можемо спільно долати труднощі й підтримувати тих, хто цього потребує».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію