• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Усунення наслідків негоди та підготовку до зимового сезону керівники громади обговорили під час робочої наради

eye

96

19.06.2024 12:10

Громада 1

img

Сьогодні, 19 червня, під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась нарада із заступниками очільника громади, під час якої була розглянута робота структурних підрозділів за напрямами. 

Як зазначив Олексій Стебель, сьогодні в місті триває ліквідація наслідків негоди, яка вирувала містом минулого тижня та відпрацювання заявок, які були залишені на контактний центр. Працівники КП «Господар» проводять частковий ремонт покрівлі Покровської КЛІЛ, яка зазнала пошкоджень внаслідок шквального вітру, та працюють над відновленням даху житлового будинку по вул. Данила Шумука (колишня Поштова). 

У рамках робіт з благоустрою дорожньо-транспортної інфраструктури, підрядна організація закінчує виконання ямкового ремонту по вул. Володимирській. Наступними ділянками доріг, де буде замінено асфальтне покриття, стануть вулиці Прокоф'єва, Маршала Москаленка та Затишна. Наразі ведуться електронні торги на визначення виконавця ремонтних робіт. 

КП «Покровськводоканал» та КП «Покровськтепломережа» згідно з графіками продовжують заміну внутрішніх мереж, щоб без аварій пройти опалювальний сезон та надавати якісні послуги населенню. 


КП «БКП» займається вивозом сміття, підсипанням доріг та розвезенням деревини за заявками.

Обговорюючи роботу комунальної сфери, начальник Покровської МВА Сергій Добряк зосередив увагу на продовженні програми з пошуку альтернативних джерел водопостачання, а саме буріння свердловин, яких має бути близько 500. 

Як зауважила Наталія Іваньо, облаштування свердловин активно проводиться в старостинських округах громади. Так, додаткові точки роздачі технічної води вже з’явились у с.Чунишине, Лисівського СО, с.Троянда, Першотравневого СО, закінчуються роботи в Родинському. Крім того, за підтримки БО «Карітас Маріуполь» буде облаштовано додаткові свердловини в Піщанському СО та на одній з котелень м.Родинське. 

Щодо роботи соціальної сфери – УСЗН продовжує прийом заявок на дрова для пільгових категорій населення. Вже сформовано список на 350 осіб, які мають право на отримання твердого палива. 
Працюють комісії щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади за рахунок коштів місцевого бюджету та вирішення питань захисту прав дітей. 

Крім того, у Покровській громаді міський центр соціальних служб облаштовує офіс життєстійкості, де кожен бажаючий матиме змогу отримати психологічну допомогу та всебічну підтримку. 

«Ми докладаємо зусиль, аби кожен мешканець громади відчув підтримку в цей нелегкий для нас період. Це вирішення соціальних питань, надання гуманітарної допомоги. Співпраця з благодійними фондами та гуманітарними організаціями продовжується. Днями ми отримали вантаж від БО «Янголи спасіння», який буде розподілено між працівниками об’єктів критичної інфраструктури міста», – додала Наталія Іваньо. 

За словами заступника міського голови Миколи Шабельника, громадський порядок в громаді та безпеку громадян забезпечують інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку», які відпрацьовують заявки покровчан, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з місцевими підприємцями та у складі добровільної пожежно-рятувальної команди оперативно беруть участь у ліквідації пожеж. 

«На рахунку наших добровольців-вогнеборців вже 20 виїздів та успішно ліквідованих займань. У більшості випадків на місце пригоди вони приїжджають першими за ДСНС. Хлопці гідно справляються з поставленими задачами та кожного дня набувають нового досвіду», – зауважив Микола Шабельник.

У громаді триває евакуація цивільного населення. Усього з початку повномасштабного вторгнення до більш безпечних регіонів було евакуйовано понад 26 тисяч осіб.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію