• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покращення транспортної інфраструктури: комунальники оновлюють дорожню розмітку, лагодять світлофори та встановлюють нові зупинки

eye

89

19.06.2024 11:40

Громада 1

img

За розпорядженням начальника Покровської міської військової адміністрації, основними пріоритетами в роботі відділу транспорту є забезпечення безпечного пересування людей вулицями міста, організація руху автотранспорту та спецтехніки автошляхами Покровська.

Відповідно до цього, фахівці комунального підприємства «Покровськавто» власними силами відновлюють дорожню розмітку та встановлюють нові дорожні знаки, особливо в місцях з інтенсивним трафіком.

Як розповів начальник відділу транспорту Покровської міської ради Андрій Луганський, фахівці комунальних служб активно працюють над забезпеченням безпеки руху.

«Ми постійно оновлюємо дорожню розмітку, особливо пішохідні переходи, в місцях з найбільшим трафіком. Крім того, встановлюємо нові дорожні знаки. На жаль, не тільки стихійні лиха та буревії пошкоджують нашу інфраструктуру, але й необачні водії, які нехтують правилами дорожнього руху та паркування, руйнують знаки та інші засоби регулювання руху», – розповідає Андрій Луганський.

На балансі підприємства знаходяться 7 світлофорів, які потребують постійного догляду та обслуговування. Відключення світла, перепади напруги, вітер та дощ змушують комунальників вносити корективи у роботу цих засобів регулювання руху. Роботу КП «Покровськавто» виконує оперативно, це залежить від особистих зустрічей керівників адміністрації міста та звернень, які надходять від громадян до контакт-центру.

Наступного тижня планується відновити світлофор на перехресті вулиць Дмитра Коцюбайла (Центральної) та Захисників України, який був знищений близько місяця тому. Усі роботи підприємство виконає власними силами, без залучення додаткових коштів, оскільки це вже наявний засіб регулювання руху.

У майбутньому підприємство планує відновлювати сучасні автобуси, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. Також триває облаштування та будівництво нових зупиночних павільйонів.

«Сьогодні досить великий обсяг робіт виконує і комунальне підприємство «Покровськавто», і відділ транспорту в цілому. Ми всі бачимо, що попри обстріли та інші складнощі працюють світлофори, наноситься дорожня розмітка, а також будуються нові зупиночні павільйони. Наступного тижня планується встановлення двох нових таких комплексів. Ці роботи виконуються власними силами. Ми не закуповуємо павільйони – вони виготовляються силами нашого КП «Покровськавто». Сьогодні ми маємо контрольований рух дорогами нашої громади. Нагальні потреби, які у нас є або виникають, ми намагаємось вирішувати власними силами, не чекаючи, поки надійде допомога від благодійних організацій», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію