• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

КП «Господар» відновлює покрівлі житлових багатоквартирних будинків після негоди

eye

98

18.06.2024 18:30

Громада 1

img

Негода, яка минулого тижня пронеслась Покровськом, завдала значної шкоди цивільній інфраструктурі міста. Сильний вітер та проливні дощі пошкодили покрівлі багатьох будинків. Однак завдяки оперативним діям Покровської МВА та комунальних служб ситуація почала стабілізуватися.

Загалом, до Контактного центру громади надійшло 110 звернень від мешканців 56 багатоквартирних будинків. За словами директорки комунального підприємства «Господар» Олени Юзипович, вже відремонтовано покрівлі на 10 багатоповерхівках, роботи тривають. 

«Сьогодні над ліквідацією наслідків негоди, а саме над ремонтом покрівель, працюють співробітники дільниці № 1 КП «Господар». Вони обслуговують центральну частину міста та район Динасового заводу. Зараз ми працюємо над найбільш постраждалими будинками. Намагаємося за день відремонтувати покрівлі на 3-4 таких об'єктах. Є також звернення, де пошкодження незначні, їх ремонтуємо в останню чергу», – зазначає Олена Юзипович.

Для проведення висотних робіт КП «БКП» надає спецтранспорт, а шифер використовується з матеріального резерву громади.
Олена Юзипович також звернула увагу на важливість своєчасної оплати населенням комунальних послуг.

«Будинки обслуговуються цілодобово. Всі роботи виконуються нами не зважаючи ні на що, особливо у випадку таких аварійних ситуацій. Приблизно 60% мешканців своєчасно сплачують за комунальні послуги. Тож закликаємо всіх відповідально ставитися до цього», – зазначає директорка КП «Господар».

Буревій завдав чималої шкоди будинкам у місті, але завдяки злагодженій роботі комунальних служб та підтримці місцевих органів влади, Покровськ поступово відновлюється після негоди.

«Під час сильного вітру та зливи в нашому будинку зірвало дах, та волога потрапляла до помешкань. Робітники КП "Господар" дуже швидко відреагували на нашу заявку, яку ми залишили в контактний центр, та вже приступили до відновлювальних робіт. Ми дуже вдячні за це», – розповіла старша будинку 23 проспекту «Шахтобудівників» Ірина Лещук.

Роботи тривають і комунальники роблять все можливе, щоб відновити постраждалі будинки та забезпечити комфортні умови для мешканців.

«Наше завдання – якомога швидше відновити домівки мешканців міста, які постраждали внаслідок негоди. Комунальні служби докладають максимум зусиль для оперативного реагування та усунення наслідків стихійних лих. Ми вдячні кожному працівнику за віддану працю», – зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію