• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт доріг: завершення чергового етапу робіт у місті Покровськ

eye

118

17.06.2024 10:55

Громада 1

img

Завдяки злагодженій роботі Покровської МВА та підтримці обласної військової адміністрації в Покровську дорожнє покриття підтримують  в проїзному стані. 

Так, у місті підходить до завершення черговий етап ремонту доріг, розпочатий місяць тому. Цього разу роботи охопили п'ять вулиць, де планувалось замінити 7 749 м² асфальтного покриття. На сьогодні вже виконано ремонт 5 500 м², що є значним кроком до покращення інфраструктури міста.

Заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель зазначив, що всі ремонтні роботи виконуються згідно з раніше затвердженими графіками.

«Працюємо злагоджено, тому не маємо ніяких порушень термінів. Ми бачимо, що ті зобов'язання, які брав на себе підрядник, виконуються. До речі, на цих роботах громада зекономила кошти. Загалом на ремонт 5 вулиць витрачено 9 млн 200 тис. гривень. Незабаром буде отриманий дозвіл від обласної адміністрації щодо проведення наступного етапу робіт», — розповів Олексій Стебель. 

На кінець червня планується завершити ремонт вулиць Джохара Дудаєва та Свято-Володимирської. Ці роботи вже майже завершені.

 Наступний етап ремонтних робіт включатиме три дороги: вулиці Маршала Москаленка, Затишну та Прокоф'єва. За сприятливих умов та стабільної безпекової ситуації планується виконати ще декілька запланованих робіт на вулиці Гайдамацькій, де вже є невеликі ями.

За словами начальника житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, очікується додаткове фінансування, яке дозволить провести ще три тендери на ремонт доріг у місті Покровськ. Це приблизно 8 000 м² ямкового ремонту картами різних розмірів.

«При наявному фінансуванні, яке ми очікуємо на цьому тижні, ми плануємо розіграти ще три тендери на дороги по місту Покровськ. Очікувана вартість цього ремонту на сьогодні складає 10 млн. Кінцева вартість буде відома після розігрування тендерів», — додав Данил Проскуренко.

Своєю чергою, Олексій Стебель подякував Донецькій обласній військовій адміністрації за підтримку.

«Хочу подякувати голові ДонОВА Вадиму Філашкіну за особистий внесок в надання дозволу для ремонту доріг Покровської громади. Сподіваємося і надалі мати таку велику підтримку», — зазначив заступник очільника громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію