• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Діти з Покровської та Авдіївської громад відправились на безкоштовний відпочинок до Закарпаття

eye

119

17.06.2024 10:10

Громада 1

img

Завдяки підтримці Донецької обласної військової адміністрації, зокрема Вадима Філашкіна, Покровської МВА, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики, Мінреінтеграції, а також особисто Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, Благодійного фонду «Співдружність України» та Благодійного фонду «LUkraine», чергова група дітей з Покровської та Авдіївської громад вирушила на відпочинок до м.Яремче. 

Синергія влади та благодійних організацій спрямована на оздоровлення дітей з прифронтових міст, особливо тих, де ведуться бойові дії. 

До державного закладу «Дитячий спеціалізований санаторій «Прикарпатський» дітей супроводжують медичні працівники та дорослі, які забезпечать безпеку і комфорт учнів під час подорожі. 

Серед гір та мальовничої природи юні мешканці Донеччини знаходитимуться протягом місяця. За словами начальниці відділу освіти Покровської громади Любов Воротинцевої, на них чекають цікаві екскурсії та робота над ментальним здоров’ям.

«Сьогодні відправляємо дітей черговий раз на оздоровлення. Це буде змішана поїздка – 28 дітей з Покровської громади та 16 дітей з Авдіївської громади. Вони забезпечені супроводом: з ними їдуть наші педагоги, які будуть з ними там весь час перебування, а також медична сестра, яка буде опікуватися їхнім здоров’ям під час поїздки. Бажаємо їм легкої дороги та гарного відпочинку», – зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Відправитись на відпочинок мав змогу кожен охочий учень Покровської та Авдіївської громад, без вікових обмежень та відбору. Це чудова можливість для дітей відпочити, оздоровитися та отримати нові враження, що є надзвичайно важливим в умовах постійного стресу та небезпеки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

52

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

42

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію