• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Діти з Покровської та Авдіївської громад відправились на безкоштовний відпочинок до Закарпаття

eye

343

17.06.2024 10:10

Громада 1

img

Завдяки підтримці Донецької обласної військової адміністрації, зокрема Вадима Філашкіна, Покровської МВА, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики, Мінреінтеграції, а також особисто Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук, Благодійного фонду «Співдружність України» та Благодійного фонду «LUkraine», чергова група дітей з Покровської та Авдіївської громад вирушила на відпочинок до м.Яремче. 

Синергія влади та благодійних організацій спрямована на оздоровлення дітей з прифронтових міст, особливо тих, де ведуться бойові дії. 

До державного закладу «Дитячий спеціалізований санаторій «Прикарпатський» дітей супроводжують медичні працівники та дорослі, які забезпечать безпеку і комфорт учнів під час подорожі. 

Серед гір та мальовничої природи юні мешканці Донеччини знаходитимуться протягом місяця. За словами начальниці відділу освіти Покровської громади Любов Воротинцевої, на них чекають цікаві екскурсії та робота над ментальним здоров’ям.

«Сьогодні відправляємо дітей черговий раз на оздоровлення. Це буде змішана поїздка – 28 дітей з Покровської громади та 16 дітей з Авдіївської громади. Вони забезпечені супроводом: з ними їдуть наші педагоги, які будуть з ними там весь час перебування, а також медична сестра, яка буде опікуватися їхнім здоров’ям під час поїздки. Бажаємо їм легкої дороги та гарного відпочинку», – зазначила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

Відправитись на відпочинок мав змогу кожен охочий учень Покровської та Авдіївської громад, без вікових обмежень та відбору. Це чудова можливість для дітей відпочити, оздоровитися та отримати нові враження, що є надзвичайно важливим в умовах постійного стресу та небезпеки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

103

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

90

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

53

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію