• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Самоскид та трактор для кожної громади Донеччини: Покровськ отримав нову техніку від Донецької ОВА

eye

184

14.06.2024 17:30

Громада 1

img

За ініціативи голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна відбулась урочиста передача спецтехніки для потреб громади. 

На початку року очільником області було прийнято рішення про закупівлю техніки, зокрема самоскидів і тракторів, для прибирання сміття на території Донеччини.

«Ми вже вдруге вручаємо техніку в області. Сьогодні її отримує Покровський район, зокрема і Покровськ. Наступного тижня буде передача в інші громади, адже згідно з програмою, самоскид та трактор отримає кожна громада в області», — зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА Сергій Натрус.

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк висловив подяку за отриману техніку та підкреслив її важливість для громади.

«Сьогодні ми отримали другий подарунок від Донецької обласної військової адміністрації за цією програмою - трактор. Великий самоскид нам передали раніше. Трактор стане в пригоді під час прибирання сміття, також при ліквідації наслідків обстрілів та під час робіт на оборонних рубежах нашої громади. Щира подяка від наших мешканців за цей чудовий подарунок», — подякував очільник Покровської громади.

Ця ініціатива є важливою частиною зусиль Донецької обласної військової адміністрації щодо підтримки громад в умовах війни.

Вся Покровська громада висловлює щиру подяку Донецькій ОВА та особисто Вадиму Філашкіну за надану допомогу та підтримку. Новий самоскид та трактор стануть незамінними помічниками у процесі відновлення нашого міста.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

51

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

41

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію