• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Негода в Покровську призвела до масштабних збоїв у роботі електромереж

eye

91

14.06.2024 10:29

Новини громад

img

Сильна злива та шквальний вітер, які пронеслися громадою 12 червня, спричинили значні труднощі в роботі електромереж на території всієї Покровської громади. Чисельні обриви дротів, повалені дерева та опори залишили без світла понад 8 тисяч покровчан. 

За інформацією начальника Покровського РЕМ ДТЕК Донецькі електромережі Віталія Асіненка, 6 опор було зруйновано лише в центральній частині міста. 

За минулу добу аварійним бригадам, які активно працюють над усуненням пошкоджень на високовольтних лініях, вдалось повернути електропостачання 8 500 клієнтам. Переважно, це мешканці проспекту «Шахтобудівників», вул. Центральна, Прокоф’єва, Чапаєва. Станом на сьогодні без електрики залишаються близько 100 мешканців міста. 

«Одна з проблемних ділянок – район Динасового заводу, а саме вулиць Ольшанського та Леонтовича. Чекаємо на спецтехніку, яка їде з Краматорська. Самотужки спробували відновити опори, але без крана це зробити неможливо. Тож просимо покровчан набратися терпіння та чекати на завершення відновлювальних робіт», – додав Віталій Асіненко. 

Команди працівників роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання та мінімізації незручностей для населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію