• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Освіта у воєнний час: начальниця відділу освіти Покровської громади взяла участь в обласній нараді

eye

128

12.06.2024 15:00

Громада 1

img

11 червня під головуванням начальника Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяни Сідашевої відбулась онлайн-нарада щодо огляду кращих управлінських практик громад Донецької області в галузі освіти в умовах воєнного стану.

Любов Воротинцева поділилася досвідом роботи щодо функціонування галузі освіти Покровської громади в умовах воєнного стану за  2022-2024 роки. Зокрема, розповіла про організацію управлінської та освітньої діяльності на платформі Microsoft Teams, реалізацію Стратегії розвитку освіти Покровської громади та Програми залучення та мотивації педагогічних працівників, перепрофілювання закладів освіти, запровадження профільного навчання у старшій школі, організацію роботи освітніх консультаційних пунктів, залучення працівників закладів освіти до роботи евакуаційних пунктах  та пунктах незламності, успішні результати  участі у всеукраїнських педагогічних та учнівських конкурсах тощо. 

Начальниця відділу освіти окреслила роботу всіх підрозділів відділу освіти: апарату, господарчої групи, юристів, централізованої бухгалтерії, мобільної бригади, а також Центру професійного розвитку та Інклюзивно-ресурсного центру.

Любов Воротинцева зазначила, що зараз кожен освітянин Покровської громади як ніколи відчуває велику відповідальність за долю країни, долю нашої громади й нашої освіти та робить усе можливе і надможливе заради наближення мирного майбуття.

Начальник Департаменту освіти й науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева, представники апарату ОДА, керівники управлінь освітою територіальних громад Донецької області високо оцінили роботу освітньої галузі Покровської громади, подякували за представлений  досвід і  запозичили нові ідеї для організації освітньої діяльності громад нашої області.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

39

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

52

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

42

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію